Για το μπισκουί:
Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσουν. Στην συνέχεια, αφού κοσκινίσετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τα προσθέτετε σιγά-σιγά στο μίγμα και ανακατεύετε με μία μαρίζ. Μεταφέρετε το μίγμα σε μια φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 22 εκατοστών, και ψήνετε στους 180°C για 20 λεπτά.
Για την κρέμα:
Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνετε το γάλα, τη ζάχαρη, τους κρόκους και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και βράζετε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει το μίγμα. Στη συνέχεια, αποσύρετε από τη φωτιά και αφού έχετε ετοιμάσει τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, την προσθέτετε στο μίγμα, προσθέτετε και το φιστικοβούτυρο και ανακατεύετε.
Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει, τη ρίχνετε πάνω από το μπισκουί και αφήνετε το γλυκό για περίπου 2 ώρες στο ψυγείο.
Για τη γκανάζ:
Σε μπεν-μαρί ζεσταίνετε το γάλα και προσθέτετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας σιγά-σιγά μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε. Τέλος, αφαιρείτε τη φόρμα, καλύπτετε με την γκανάζ και γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και τα φιστίκια.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.