Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Ψιλοκόβετε και το μπέικον και το σοτάρετε κι αυτό. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Προσθέτετε τα λαχανικά, το μπέικον, τον δυόσμο, τη φέτα και το γκούντα. Αλείφετε τα φύλλα με το ηλιέλαιο, ένα-ένα, τα διπλώνετε στη μέση και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε το μίγμα του πουρέ. Πασπαλίζετε με τη γραβιέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 35 λεπτά.
Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.