Κουπ βερίκοκο με Φρουί Ζελέ Ροδάκινο

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 840 ml γάλα
  • 200 γρ. βερίκοκο κονσέρβα
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • λίγη κανέλα
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε το φάκελο Φρουί Zελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε μπολάκια ή ποτήρια τοποθετείτε από ένα κομμάτι βερίκοκο κονσέρβας και τα γεμίζετε μέχρι τη μέση με το έτοιμο ζελέ. Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ. Παρασκευάζετε την Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ με 640 ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και τη μοιράζετε στα μπολάκια, πάνω από το ζελέ. Αφήνετε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά. Παρασκευάζετε 1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσεκυασία. Γαρνίρετε την επιφάνεια με ροζέτες από το έτοιμο Garni και λίγη κανέλα και τα βάζετε στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με το σιρόπι έτοιμης καραμέλας.

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies