Triffle Κρέμα και Μπισκότο

Υλικά
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 45γρ. (4-5 κουτ. σούπας)  ζάχαρη 
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ 
  • 40 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) φιστίκια Αιγίνης τριμμένα
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για μισή ώρα περίπου. Λιώνετε την πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν-μαρί και την ανακατεύετε με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Στρώνετε το μίγμα σε λαδόκολλες και το ανοίγετε με πλάστη. Βάζετε στο ψυγείο για 10’ και κόβετε με ένα φλιτζανάκι 10-12 στρογγυλά κομμάτια. Σε 5-6 ατομικά μπολάκια ή ποτηράκια βάζετε εναλλάξ κρέμα, τριμμένο φιστίκι, μπισκότο και επαναλαμβάνετε γαρνίροντας με 1 μπισκότο.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies