Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο, τη ζάχαρη άχνη και το μπισκότο, ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο, για 1 ώρα περίπου. Σε τρία διαφορετικά μπολ βάζετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το τριμμένο μπισκότο, και τη ζάχαρη άχνη.
Φτιάχνετε με το μίγμα μικρά μπαλάκια, τα ρίχνετε μέσα στα μπολ, τα ανακατεύετε, ώστε να καλυφθούν καλά με τη ζάχαρη άχνη ή το κακάο ή το μπισκότο, και τα βάζετε στην πιατέλα σας.