Γλύκισμα με ζελέ

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 1/4) γάλα
  • 100-150 γρ. σαβαγιάρ
  • 50 ml γάλα
  • 1-2 κουτ. σούπας κονιάκ
  • φράουλες για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνετε στο ψυγείο. Σε ένα μικρό στρογγυλό πυρέξ τοποθετείτε μία στρώση σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με το γάλα και το κονιάκ. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα. Γαρνίρετε με κομματάκια φρούτων (εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά) και απλώνετε το ζελέ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies