Κρέμα Καραμελέ με Σοκολάτα

Υλικά
  • 1 συσκευασία Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 640 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ (για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση

Μοιράζετε το περιεχόμενο του φακέλου με την Έτοιμη Καραμέλα που περιέχει η συσκευασία σε 6 φορμάκια ή μικρά μπολ.
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις βασικές οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε πολύ καλά.
Μοιράζετε την κρέμα στα φορμάκια και αφού κρυώσουν, τα βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα.
Γαρνίρετε, εάν θέλετε, με Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε Κουβερτούρα, μπορείτε να προσθέσετε 2 κ.σ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, κατά το βράσιμο της κρέμας.

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies