Διαλύετε τη ζάχαρη και το αλάτι στο χλιαρό νερό.
Προσθέτετε τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το λάδι και ζυμώνετε το μίγμα μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.
Καλύπτετε το μπολ με διάφανη μεμβράνη ή πετσέτα και το αφήνετε σε ζεστό μέρος (περίπου 35°C) για 30 λεπτά να ξεκουραστεί η ζύμη.
Πλάθετε τη ζύμη σε φρατζόλα ή καρβελάκι και τη βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί. Καλύπτετε με πετσέτα και αφήνετε σε ζεστό μέρος (περίπου 35°C) για 40 λεπτά για να φουσκώσει.
Ψήνετε το ψωμί σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο στους 180-190°C στον αέρα για 40 περίπου λεπτά.
Σημείωση: ο χρόνος ψησίματος ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του ψωμιού.