Ανακατεύετε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί. Για το φύλλο, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνετε. Στη συνέχεια, με τον πλάστη, ανοίγετε το φύλλο, απλώνετε τη γέμιση και τυλίγετε σε ρολό. Τοποθετείτε το ρολό σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί σαν σαλιγκάρι και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 40 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.