Προσθέτετε στο μίξερ όλα τα υλικά ξεκινώντας με το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και τέλος το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, στο οποίο προηγουμένως έχετε προσθέσει σόδα και τα ανακατεύετε με το φτερό, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής ζύμη.
Στη συνέχεια, σκεπάζετε τη ζύμη με διάφανη μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να ξεκουραστεί. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C. Με τη βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβετε τα μπισκότα σε στρογγυλά κομμάτια (ή στο σχήμα που θέλετε) με ένα κουπ πατ.
Τα τοποθετείτε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε για 15-20 λεπτά. Αφού κρυώσουν λίγο, τα επικαλύπτετε με την ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic που έχετε λιώσει σε μπεν μαρί και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτί.
Τέλος, τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσουν.