Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Σοτάρετε διαδοχικά με το λάδι το κρέας, τα λαχανικά και το μπέικον. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε την τομάτα, τα μπαχαρικά και λίγο νερό και σιγοβράζετε για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ετοιμαστεί το κρέας. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας το σαφράν στο γάλα.
Στο τέλος προσθέτετε την παρμεζάνα και σερβίρετε.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.