Σε μια κατσαρόλα βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τους κρόκους και τα μπαχαρικά. Βράζετε ανακατεύοντας με σύρμα, μέχρι το μίγμα να φτάσει σε βρασμό. Το κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το κονιάκ και την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε ποτήρια, πασπαλίζοντας με λίγη κανέλα.
Eggnog με Λευκή Σοκολάτα
Υλικά
- 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 6 κρόκοι αυγού
- 45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
- 125 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 6 κρόκοι αυγού
- 45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
- 125 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους