Ετοιμάζετε το σιρόπι βράζοντας για 1 λεπτό τη ζάχαρη με το νερό. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το κονιάκ.
Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το ρόφημα καρύδας για 3 λεπτά, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε το χτύπημα στη δυνατή ταχύτητα, για άλλα 2 λεπτά.
Βάζετε τη μία Βάση για Τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σε μια πιατέλα και σιροπιάζετε με το 1/3 του σιροπιού. Απλώνετε το 1/3 της κρέμας, πασπαλίζετε με 2 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία άλλες δύο φορές με τα υπόλοιπα υλικά.
Γαρνίρετε με τριμμένη καρύδα και φράουλες.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Τούρτα με Κρέμα Λευκής Σοκολάτας και Καρύδα
Υλικά
- 1 συσκευασία Βάση για Τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 6 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
Για το σιρόπι:
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
Για την κρέμα:
- 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 750 ml (3 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας
- 125 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
Για το γαρνίρισμα:
- 3 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
- φράουλες
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 συσκευασία Βάση για Τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 6 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
Για το σιρόπι:
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
Για την κρέμα:
- 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 750 ml (3 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας
- 125 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
Για το γαρνίρισμα:
- 3 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
- φράουλες
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους