Τούρτα με Κρέμα Λευκής Σοκολάτας και Καρύδα

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για Τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 6 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα

Για το σιρόπι:

  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ

Για την κρέμα:

  • 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 750 ml (3 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας
  • 125 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ 

Για το γαρνίρισμα:

  • 3 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
  • φράουλες
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το σιρόπι βράζοντας για 1 λεπτό τη ζάχαρη με το νερό. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το κονιάκ.
Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το ρόφημα καρύδας για 3 λεπτά, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε το χτύπημα στη δυνατή ταχύτητα, για άλλα 2 λεπτά.
Βάζετε τη μία Βάση για Τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σε μια πιατέλα και σιροπιάζετε με το 1/3 του σιροπιού. Απλώνετε το 1/3 της κρέμας, πασπαλίζετε με 2 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία άλλες δύο φορές με τα υπόλοιπα υλικά.
Γαρνίρετε με τριμμένη καρύδα και φράουλες.

Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies