Ανά περίσταση

  • Τρουφάκια με πιπέρι και ουίσκι
    Τρουφάκια με πιπέρι και ουίσκι
    Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο, τη ζάχαρη άχνη και το μπισκότο, ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο, για 1 ώρα περίπου.
  • Babka cake
    Babka cake
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα χλιαρό (γύρω στους 30 °C) και την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά και να ενεργοποιηθεί.
  • Muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα
    Muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα
    Ρίχνετε το αυγό, το λάδι, το φιστικοβούτυρο και το νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά.
  • Muffins με μήλο και καρύδια
    Muffins με μήλο και καρύδια
    Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας και τα υπόλοιπα υλικά.
  • Χριστουγεννιάτικο κέικ με αποξηραμένα φρούτα και καρύδα
    Χριστουγεννιάτικο κέικ με αποξηραμένα φρούτα και καρύδα
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά.
Ρυθμίσεις cookies