Ανά περίσταση

  • Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια και Φράουλα
    Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια και Φράουλα
    Πολτοποιείτε τις μισές φράουλες και βάζετε τον χυμό μαζί με το γάλα σε κατσαρολάκι. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
  • Γλυκό με Κρέμα, Ζελέ και Μπανάνες
    Γλυκό με Κρέμα, Ζελέ και Μπανάνες
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Μπανάνα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αδειάζετε σε φόρμα και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει ελαφρά.
  • Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη και Μόκα
    Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη και Μόκα
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και το αφήνετε να κρυώσει
  • Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη και Superfruits
    Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη και Superfruits
    Βάζετε σε μία κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη, τα αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα και τα goji berry και τα αφήνετε να μουλιάσουν για μισή ώρα περίπου.
  • Νηστίσιμη Μηλόπιτα
    Νηστίσιμη Μηλόπιτα
    Διπλώνετε τα φύλλα στη μέση και τα τοποθετείτε ένα-ένα, αλείφοντάς τα με λίγο ηλιέλαιο, σε βουτυρωμένη ταρτιέρα ή ταψάκι διαμέτρου 30 εκατοστών.
Ρυθμίσεις cookies