Έθνικ

  • Πατάτες δούκισσας
    Πατάτες δούκισσας
    Σε κατσαρολάκι βάζετε το γάλα και το βούτυρο και τα αφήνετε να βράσουν. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα, το περιεχόμενο του φακέλου «πουρές» , αλάτι και λίγο μοσχοκάρυδο και ανακατεύετε...
  • Σούπα κινέζικη
    Σούπα κινέζικη
    Βράζουμε το καλαμπόκι στον ζωμό κοτόπουλου. Προσθέτουμε αλάτι, τον κύβο λαχανικών και τη σάλτσα σόγιας. Διαλύουμε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε ½ φλιτζ. τσαγιού νερό...
  • Γαρίδες ασπίκ
    Γαρίδες ασπίκ
    Βράζετε τις γαρίδες. Σε 1 κούπα βραστό ζωμό διαλύετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ που έχετε αφήσει προηγουμένως να φουσκώσει για 4 λεπτά σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό.
  • Χιουγκάρ μπεγεντί
    Χιουγκάρ μπεγεντί
    Κόβετε το κρέας σε μικρά κομματάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τα σοτάρετε για λίγο και προσθέτετε το κρέας. Αφού το ροδίσετε, αφαιρείτε...
  • Τηγανίτες Βαρδουσίων
    Τηγανίτες Βαρδουσίων
    Θρυμματίζετε το τυρί, το αναμειγνύετε με το γιαούρτι το λάδι και τα αυγά. Όταν ενωθούν τα υλικά προσθέτετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και λίγο-λίγο το αλεύρι για όλες τις...
Ρυθμίσεις cookies