Βράζουμε το καλαμπόκι στον ζωμό κοτόπουλου. Προσθέτουμε αλάτι, τον κύβο λαχανικών και τη σάλτσα σόγιας. Διαλύουμε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε ½ φλιτζ. τσαγιού νερό...
Βράζετε τις γαρίδες. Σε 1 κούπα βραστό ζωμό διαλύετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ που έχετε αφήσει προηγουμένως να φουσκώσει για 4 λεπτά σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό.
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομματάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τα σοτάρετε για λίγο και προσθέτετε το κρέας. Αφού το ροδίσετε, αφαιρείτε...
Θρυμματίζετε το τυρί, το αναμειγνύετε με το γιαούρτι το λάδι και τα αυγά. Όταν ενωθούν τα υλικά προσθέτετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και λίγο-λίγο το αλεύρι για όλες τις...
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αραβοσιτέλαιο και σοτάρουμε λίγο το κρέας, σε δυνατή φωτιά, για να μη στεγνώσει. Ρίχνουμε κρασί, αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, την κανέλα...