Σε κατσαρολάκι βάζετε το γάλα και το βούτυρο και τα αφήνετε να βράσουν. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα, το περιεχόμενο του φακέλου «πουρές» , αλάτι και λίγο μοσχοκάρυδο και ανακατεύετε...
Βράζουμε το καλαμπόκι στον ζωμό κοτόπουλου. Προσθέτουμε αλάτι, τον κύβο λαχανικών και τη σάλτσα σόγιας. Διαλύουμε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε ½ φλιτζ. τσαγιού νερό...
Βράζετε τις γαρίδες. Σε 1 κούπα βραστό ζωμό διαλύετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ που έχετε αφήσει προηγουμένως να φουσκώσει για 4 λεπτά σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό.
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομματάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τα σοτάρετε για λίγο και προσθέτετε το κρέας. Αφού το ροδίσετε, αφαιρείτε...
Θρυμματίζετε το τυρί, το αναμειγνύετε με το γιαούρτι το λάδι και τα αυγά. Όταν ενωθούν τα υλικά προσθέτετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και λίγο-λίγο το αλεύρι για όλες τις...