Κρέμες - Μους

  • Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας
    Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα.
  • Swiss roll με κρέμα πραλίνα
    Swiss roll με κρέμα πραλίνα
    Ετοιμάζετε το τόμπους: Χτυπάτε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτετε σιγά-σιγά το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
  • Ταρτάκια φρούτων
    Ταρτάκια φρούτων
    Χτυπάτε για 2 λεπτά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό. Ανοίγετε τη ζύμη και τη βάζετε σε βουτυρωμένα μικρά φορμάκια για τάρτες.
  • Τριλογία σοκολάτας (5 μερίδες)
    Τριλογία σοκολάτας (5 μερίδες)
    Σε 2 κουτ. σούπας κρύο νερό μουλιάζετε τη Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τους κρόκους χτυπημένους και βράζετε για 1 λεπτό. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη ζελατίνη.
  • Mousse με κακάο
    Mousse με κακάο
    Ετοιμάζετε τη Super Mousse με σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρυθμίσεις cookies