Κρέμες - Μους

  • Τούρτα με Ζελέ ροδάκινο
    Τούρτα με Ζελέ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια, σε ένα ταψί στρογγυλό διαμέτρου 26 εκ. ρίχνετε το ζελέ ροδάκινο και την κομπόστα κομμένη σε σχήμα κυδωνιού.
  • Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Πάβλοβα με κρέμα τριαντάφυλλο
    Πάβλοβα με κρέμα τριαντάφυλλο
    Χτυπάτε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη και την ανακατεύετε με τη μαρέγκα.
  • Φιστικόπιτα με καρότο
    Φιστικόπιτα με καρότο
    Χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι και το γάλα.
  • Τιραμισού
    Τιραμισού
    Χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στο μίξερ κι αφού αφρατέψουν προσθέστε ένα-ένα τα αυγά, το φρέσκο γάλα και τη μία δόση εσπρέσο.
Ρυθμίσεις cookies