Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Προσθέτετε το Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και βάζετε τη γρανίτα στην κατάψυξη για 4-5 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Παρασκευάζετε το Μίγμα για Παγωτό Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να παγώσει. Βάζετε στο blender 6-7 κουταλιές παγωτό, 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού)...
Παρασκευάζετε το μίγμα για γλύκισμα Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να παγώσει. Βάζετε στο blender 6-7 κουταλιές παγωτό,...
Σε ένα ποτήρι 300 ml ρίχνετε 20 γραμμάρια Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro, 3 φύλλα δυόσμο ή μέντα, μισό Lime κομμένο στα τέσσερα και 15ml λευκό ρούμι. Πιέζετε ελαφρά με...
Ετοιμάζετε 1 ποτήρι Ρόφημα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε σε ένα ποτήρι 1 κουταλιά της σούπας...