Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ετοιμάζουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό ή χυμό ρόδι και το αφήνουμε να κρυώσει (όχι να πήξει).
Λιώνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο και το απλώνετε σε στρογγυλή φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 24-26 εκ. κρατώντας 1 κουταλιά για το γαρνίρισμα.