Παραδοσιακές

  • Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Διαλύετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ σε λίγο χλιαρό γάλα και προσθέτετε λίγο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, κάνοντας ένα χιλό. Σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε για μισή ώρα περίπου, μέχρι να φουσκώσει.
  • Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη για να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτετε τα 2 αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Τρουφάκια με βρώμη και ξηρούς καρπούς
    Τρουφάκια με βρώμη και ξηρούς καρπούς
    Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Πλάθετε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τα χοντροκομμένα φουντούκια και το αμύγδαλο κροκάν.
  • Πάβλοβα με κρέμα τριαντάφυλλο
    Πάβλοβα με κρέμα τριαντάφυλλο
    Χτυπάτε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη και την ανακατεύετε με τη μαρέγκα.
Ρυθμίσεις cookies