Μουσκεύετε τις σταφίδες στο κονιάκ για μισή ώρα, τις στραγγίζετε και τις πασπαλίζετε με 3-4 κουταλιές της σούπας Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ στο νερό.
Ετοιμάζετε τους δυο φακέλους Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες, χρησιμοποιώντας 3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα για κάθε φάκελο.
Ανακατεύετε στο μπολ του μίξερ με την βοήθεια ενός σύρματος χειρός τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ με το νερό και 1 φλιτζ. τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ να γίνει προζύμι.