Παραδοσιακές

  • Φανουρόπιτα
    Φανουρόπιτα
    Χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτετε σταδιακά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και μετά τα μπαχαρικά
  • Κουλουράκια Σμυρνέικα
    Κουλουράκια Σμυρνέικα
    Ανακατεύετε 2 ½ φλιτζ. τσαγιού από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με το Μπέικιν Πάουντερ. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο γάλακτος και τη μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτετε τη ζάχαρη και μετά το κονιάκ και την αλυσίβα...
  • Κουλουράκια Κανέλας
    Κουλουράκια Κανέλας
    Βάζετε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ και τα ανακατεύετε με το φτερό για 3 λεπτά περίπου. Τα βούτυρα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου...
  • Σκαλτσούνια με μαρμελάδα
    Σκαλτσούνια με μαρμελάδα
    Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τον αφήνετε να κρυώσει καλά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά...
  • Γαλατόπιτα με ανθότυρο
    Γαλατόπιτα με ανθότυρο
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη, ένα αυγό ελαφρώς χτυπημένο και ένα φλιτζάνι τσαγιού γάλα και τα ζυμώνετε. Ανοίγετε ένα φύλλο και το απλώνετε σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 38 εκατοστών, καλύπτοντας και τα πλαϊνά του.
Ρυθμίσεις cookies