Ζυμώνετε καλά τα υλικά του φύλλου και αφήνετε μισή ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη, που πρέπει να είναι τόσο σφιχτή ώστε να ανοίγει το φύλλο και να μην κολλάει. Αναμιγνύετε...
Στραγγίζετε την κονσέρβα ανανά και κρατάτε τον χυμό. Ζεσταίνετε τον χυμό ανανά (αν δεν είναι 1 φλιτζάνι τσαγιού συμπληρώνετε με νερό) και διαλύετε καλά το περιεχόμενο...
Ανακατεύετε πολύ καλά το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, με το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τα κοσκινίζετε μαζί. Στη συνέχεια, προσθέτετε τη ζάχαρη...