Χτυπάτε το βούτυρο και ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα – ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το άρωμα και ανακατεύετε ελαφρά
Aφρατεύετε το φύλλο κανταΐφι. Aναποδογυρίζετε ατομικά φορμάκια αλουμινίου, τα ντύνετε εξωτερικά με φύλλο κανταΐφι ώστε να σκεπαστούν καλά και τα βάζετε σε ένα ταψί. Tα ραντίζετε...
Εκτελείτε την κλασσική συνταγή του κέικ, αντικαθιστώντας το γάλα με 1½ φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι. Βάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί Νο 32 ή 35Χ25 εκατοστά και ψήνετε...
Καθαρίζετε και πλένετε τις φράουλες. Τις κόβετε στη μέση και τις βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Ξαφρίζετε και προσθέτετε τη ζάχαρη και το χυμό των λεμονιών....