Παραδοσιακές

  • Σταφιδόψωμο
    Σταφιδόψωμο
    Βάζετε τις σταφίδες σε ένα φλιτζ. τσαγιού νερό για να φουσκώσουν. Βάζετε στο μπώλ του μίξερ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το λάδι και το μέλι...
  • Κέικ κλασικό
    Κέικ κλασικό
    Χτυπάτε το βούτυρο και ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα – ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το άρωμα και ανακατεύετε ελαφρά
  • Φωλιές από κανταΐφι με τυρί κρέμα
    Φωλιές από κανταΐφι με τυρί κρέμα
    Aφρατεύετε το φύλλο κανταΐφι. Aναποδογυρίζετε ατομικά φορμάκια αλουμινίου, τα ντύνετε εξωτερικά με φύλλο κανταΐφι ώστε να σκεπαστούν καλά και τα βάζετε σε ένα ταψί. Tα ραντίζετε...
  • Γιαουρτόπιτα
    Γιαουρτόπιτα
    Εκτελείτε την κλασσική συνταγή του κέικ, αντικαθιστώντας το γάλα με 1½ φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι. Βάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί Νο 32 ή 35Χ25 εκατοστά και ψήνετε...
  • Φράουλες μαρμελάδα
    Φράουλες μαρμελάδα
    Καθαρίζετε και πλένετε τις φράουλες. Τις κόβετε στη μέση και τις βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Ξαφρίζετε και προσθέτετε τη ζάχαρη και το χυμό των λεμονιών....
Ρυθμίσεις cookies