Παραδοσιακές

  • Κουλουράκια Σμυρνέικα
    Κουλουράκια Σμυρνέικα
    Ανακατεύετε 2 ½ φλιτζ. τσαγιού από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με το Μπέικιν Πάουντερ. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο γάλακτος και τη μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτετε τη ζάχαρη και μετά το κονιάκ και την αλυσίβα...
  • Κουλουράκια Κανέλας
    Κουλουράκια Κανέλας
    Βάζετε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ και τα ανακατεύετε με το φτερό για 3 λεπτά περίπου. Τα βούτυρα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου...
  • Σκαλτσούνια με μαρμελάδα
    Σκαλτσούνια με μαρμελάδα
    Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τον αφήνετε να κρυώσει καλά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά...
  • Γαλατόπιτα με ανθότυρο
    Γαλατόπιτα με ανθότυρο
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη, ένα αυγό ελαφρώς χτυπημένο και ένα φλιτζάνι τσαγιού γάλα και τα ζυμώνετε. Ανοίγετε ένα φύλλο και το απλώνετε σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 38 εκατοστών, καλύπτοντας και τα πλαϊνά του.
  • Ανεβατά Ηρακλείου
    Ανεβατά Ηρακλείου
    Βάζετε στο µίξερ όλα τα υλικά για τη ζύµη και ζυµώνετε για 10 λεπτά. Xωρίζετε τη ζύµη σε 30 µπαλάκια, τα οποία ανοίγετε σε µικρά πιτάκια. Λιώνετε τη γέµιση στο blender...
Ρυθμίσεις cookies