Καθημερινές

Ξεχωριστά πιάτα, γεμάτα απόλαυση, για το καθημερινό σας τραπέζι! Ανακαλύψτε τις πεντανόστιμες γλυκές συνταγές μας και να είστε σίγουροι πως θα τις λατρέψετε όλες!

  • Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
  • Μεγάλο κωκ
    Μεγάλο κωκ
    Για το σιρόπι • Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και βράζουμε για 5 λεπτά, αφού ξεκινήσει να κοχλάζει το νερό, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Για το brownies: Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για το brownies και προσθέτετε στο μίγμα την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη.
  • Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Για τη βάση: Ζεσταίνετε λίγο το γάλα να γίνει χλιαρό. Παίρνετε ένα ταψάκι ή πυρέξ 30 x 30 εκ., βουτάτε ένα-ένα τα μπισκότα στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε στο ταψί.
  • Κρέμα σοκολάτα- φράουλα με Βατόμουρα
    Κρέμα σοκολάτα- φράουλα με Βατόμουρα
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας κατά το βράσιμο τον κρόκο αυγού και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Ρυθμίσεις cookies