Γιορτινό τραπέζι

  • Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη για να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτετε τα 2 αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
  • Πασχαλινά μπισκότα με μαστίχα
    Πασχαλινά μπισκότα με μαστίχα
    Σπάτε τη μαστίχα στο μπλέντερ με 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 2 λεπτά.
  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Panna Cotta σοκολάτας
    Panna Cotta σοκολάτας
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο γάλα που βράζει τα φύλλα δυόσμου.
  • Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρυθμίσεις cookies