Δείπνο για 2

  • Cheesecake καραμέλα
    Cheesecake καραμέλα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στο φάκελο, προσθέτοντας το χυμό από το λάιμ.
  • Τούρτα με κρέμα γιαουρτιού, φράουλες και ανανά
    Τούρτα με κρέμα γιαουρτιού, φράουλες και ανανά
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το αδειάζετε σε ένα τετράγωνο ταψί και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.
  • Μιλφέιγ Καραμέλας
    Μιλφέιγ Καραμέλας
    Κόβετε τη σφολιάτα σε τρίγωνα και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C αέρα. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με 500ml (2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού) γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας το αλάτι και το Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ.
  • Ζεστή σοκολάτα ρόφημα
    Ζεστή σοκολάτα ρόφημα
    Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το μέλι και τις Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ
  • Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο
    Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει.
Ρυθμίσεις cookies