Ζεσταίνετε σε τηγάνι το βούτυρο, τη ζάχαρη, το χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού και 2 κουταλιές από το λικέρ. Βουτάτε μία-μία τις Κρέπες στο μίγμα βουτύρου, τις διπλώνετε στα 4...
Κοσκινίζετε το μίγμα του κουτιού για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε...
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και βράζετε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέστε την κουβερτούρα σε κομματάκια...