Σόγια

  • Γλυκόξυνη σάλτσα με Μαύρη Ζάχαρη Fytro
    Γλυκόξυνη σάλτσα με Μαύρη Ζάχαρη Fytro
    Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε τη Ζάχαρη Fytro και τη σβήνετε με το ξύδι και το κρασί. Ρίχνετε τον χυμό πορτοκάλι (ή ανανά), το σησαμέλαιο...
  • Μπιφτεκάκια με Κιμά Σόγιας Fytro σε αραβική πίτα
    Μπιφτεκάκια με Κιμά Σόγιας Fytro σε αραβική πίτα
    Βάζετε ένα ποτήρι κιμά σόγιας σε αρκετό νερό, να πάρει μια βράση. Αφήνετε 10-15 λεπτά να φουσκώσει και έπειτα πλένετε και στραγγίζετε καλά...
  • Ρολάκια με κιμά σόγια Fytro και πίτα αραβική
    Ρολάκια με κιμά σόγια Fytro και πίτα αραβική
    Φτιάχνετε τον κιμά (βάσει οδηγιών προετοιμασίας της σόγιας) και στη συνέχεια τον τσιγαρίζετε με το κρεμμύδι, τα 100 γρ. ελαιόλαδο και το σκόρδο...
  • Σόγια Κεμπάπ Fytro με Ρύζι
    Σόγια Κεμπάπ Fytro με Ρύζι
    Βάζετε το τηγάνι με το λάδι στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο λιωμένο, τα μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα ολόκληρα και ανακατεύετε για λίγη ώρα...
  • Σπαγγέτι στον φούρνο
    Σπαγγέτι στον φούρνο
    Βράζετε τα μακαρόνια. Μουλιάζετε τον κιμά σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε. Κόβετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε κομματάκια και τα τσιγαρίζετε με το ελαιόλαδο. Σβήνετε με το λευκό κρασί. Προσθέτετε τα σπαγγέτι και τον κιμά και ανακατεύετε...
Ρυθμίσεις cookies