Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας κατά το βράσιμο τον κρόκο αυγού και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Βάζετε τα υλικά για τη ζύμη στο μίξερ και ζυμώνετε με τον γάντζο μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Καλύπτετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.