Cupcakes με πορτοκάλι, τζίντζερ και frosting λευκής σοκολάτας

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins 
  • 1 αυγό
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο 
  • 200 ml (1 φλιτ. τσαγιού) νερό
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ τριμμένο

Για το frosting

  • 125 γρ. (1 πλάκα) Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème 
  • ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και προσθέτετε το ξύσμα πορτοκαλιού και το τζίντζερ.
Μοιράζετε το μίγμα σε 12 φόρμες για cupcakes και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Ετοιμάζετε το frosting: Βάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème στο ψυγείο για 2 ώρες.
Λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Χτυπάτε το Crème με την άχνη ζάχαρη και το ξύσμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σιγά σιγά προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα.
Γαρνίρετε τα cupcakes με την βοήθεια ενός κορνέ.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies