Ετοιμάζετε το τόμπους:
Χτυπάτε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτετε σιγά-σιγά το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
Χτυπάτε για 2 λεπτά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό. Ανοίγετε τη ζύμη και τη βάζετε σε βουτυρωμένα μικρά φορμάκια για τάρτες.
Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη για 1 - 2 λεπτά και προσθέτετε το ρούμι.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και του κουτιού, αντίστοιχα.