Χριστούγεννα με γεύση μαγική!

  • Swiss roll με κρέμα πραλίνα
    Swiss roll με κρέμα πραλίνα
    Ετοιμάζετε το τόμπους: Χτυπάτε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτετε σιγά-σιγά το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
  • Κέικ με μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς
    Κέικ με μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς
    Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν (2 λεπτά).
  • Κουλούρια πορτοκαλιού με κανέλα
    Κουλούρια πορτοκαλιού με κανέλα
    Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε το ένα αυγό και συνεχίζετε το χτύπημα.
  • Ταρτάκια φρούτων
    Ταρτάκια φρούτων
    Χτυπάτε για 2 λεπτά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό. Ανοίγετε τη ζύμη και τη βάζετε σε βουτυρωμένα μικρά φορμάκια για τάρτες.
  • Τούρτα με ρούμι και μαρμελάδα βύσσινο
    Τούρτα με ρούμι και μαρμελάδα βύσσινο
    Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη για 1 - 2 λεπτά και προσθέτετε το ρούμι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και του κουτιού, αντίστοιχα.
Ρυθμίσεις cookies