Ταρτάκια φρούτων

Υλικά

Για την τάρτα:

  • 200 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
  • 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη 
  • 2 κρόκοι αυγών
  • 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 2,5 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ

Για την κρέμα:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) λικέρ αμυγδάλου

Για το γαρνίρισμα:

  • διάφορα φρούτα της αρεσκείας σας
  • 20 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση

Χτυπάτε για 2 λεπτά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό. Ανοίγετε τη ζύμη και τη βάζετε σε βουτυρωμένα μικρά φορμάκια για τάρτες.
Τρυπάτε με ένα πιρούνι και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και προσθέτετε το λικέρ. Γεμίζετε τα ταρτάκια με την κρέμα και γαρνίρετε με τα φρούτα. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies