Ταρτάκια με κρέμα και φρούτα

Υλικά

10-12 τεμάχια

Για τα ταρτάκια:

  • 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο παγωμένο σε κομματάκια

Για την κρέμα:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 3 κουτ. σούπας Grand Marnier
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

Για το γαρνίρισμα:

  • φρέσκα βατόμουρα
  • μύρτιλα
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη βάση: Προσθέτετε όλα τα υλικά, για τα ταρτάκια, στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να γίνουν ένα ζυμάρι. Το κόβετε σε 10 μέρη και σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε φύλλο με πάχος 0,5εκ. και το τοποθετείτε σε φορμάκια τάρτας. Ψήνετε στους 180°C για 15-20 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν. 
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και γεμίζετε τα ταρτάκια. Γαρνίρετε με φρέσκα βατόμουρα και μύρτιλα.
 

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies