Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο, σοτάρετε καλά τον κιμά και στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα λαχανικά. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε την τομάτα και τα μπαχαρικά. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Βγάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε 3 κουταλιές από τον έτοιμο πουρέ και ανακατεύετε με απαλές κινήσεις. Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί, βάζετε το μίγμα στη βάση, καλύπτετε με τον υπόλοιπο έτοιμο πουρέ, πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 25 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.