Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε ένα -ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και, στο τέλος, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά.
Βουτυρώνουμε δύο αντικολλητικά στρογγυλά ταψάκια διαμέτρου 24 εκατοστά και μοιράζετε το μίγμα.
Ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 40 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει καλά.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Γαρνίρετε με το Garni, λίγο ξύσμα και φέτες λεμονιού.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.