Ετοιμάζετε το παντεσπάνι: χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και τη ρίχνουμε σιγά σιγά στο μίγμα των αυγών. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά με μαρίζ ή κουτάλι. Αδειάζετε το μίγμα σε στρογγυλό βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 22-24 εκατοστά και ψήνετε στους 180°C για περίπου 25 λεπτά.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνετε τη Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί, τις προσθέτετε σιγά σιγά στο Crème και ανακατεύετε καλά με μία μαρίζ.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κόβετε το παντεσπάνι στη μέση. Βάζετε τη μία βάση σε πιατέλα και σιροπιάζετε με το μισό Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ.
Απλώνετε την μισή κρέμα φράουλας και από πάνω το Garni.
Βάζετε τη δεύτερη βάση πάντεσπάνι, την οποία σιροπιάζετε με το υπόλοιπο σιρόπι φράουλας και την κρέμα φράουλας.
Γαρνίρετε από πάνω με τις φράουλες κομμένες στη μέση.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.