Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Βάζετε τα φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ να μουλιάσουν σε 2-3 κουτ. σούπας νερό.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα, τη ζάχαρη, τον καφέ και τους κρόκους.
Το βάζετε στη φωτιά και ανακατεύετε με σύρμα χειρός μέχρι το μίγμα να αρχίσει να βράζει.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, στραγγίζετε τη ζελατίνη, την προσθέτετε στην κατσαρόλα μαζί με την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά.
Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και γαρνίρετε πάνω από την κρέμα, πασπαλίζοντας με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.