Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το τριµµένο μπισκότο.
Σε µία φόρµα µε σούστα µε διάµετρο 22 εκατοστά στρώνετε το µπισκότο.
Στραγγίζετε µία κονσέρβα ανανά. Παίρνετε 250 ml (1¼ φλιτζάνι τσαγιού) χυµό ανανά, τον ζεσταίνετε και διαλύετε το περιεχόµενο του φακέλου Φρουί Ζελέ µε γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ.
Καθαρίζετε το µάνγκο και το πολτοποιείτε. Προσθέτετε τον πουρέ µάνγκο στον ζελέ, ανακατεύετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Στο µπολ του µίξερ βάζετε 300 ml (1½ φλιτζάνι τσαγιού) γάλα, προσθέτετε το περιεχόµενο του φακέλου Κρέµα Ζαχαροπλαστικής µε γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Προσθέτετε στην κρέµα 100 γρ. ανανά πολτοποιηµένο, το ρούµι και βάζετε την κρέµα πάνω από το µπισκότο.
Απλώνετε από πάνω το Φρουί Ζελέ µε γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.