Πολτοποιείτε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
Χτυπάτε στο μίξερ με το σύρμα την Κασταντή Ζάχαρη Fytro με τη μαργαρίνη και το ηλιέλαιο.
Στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά.
Ρίχνετε τις μπανάνες, την κανέλα και στο τέλος τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Μεταφέρετε το μίγμα στη φόρμα.
Ψήνετε στους 180°C στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά.
Banana bread
Υλικά
- 1 Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. ώριμες μπανάνες καθαρισμένες
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 4 αυγά
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. ώριμες μπανάνες καθαρισμένες
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 4 αυγά
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους