Φτιάχνετε τον ένα φάκελο Φρουί Ζελέ Ανανά ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες τη συσκευασίας και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο: λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Σε μια φόρμα για τούρτα με σούστα Νο 22, αδειάζετε το τριμμένο μπισκότο και στρώνετε καλά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τη βασική συνταγή χρησιμοποιώντας 350 ml γάλα. Μουλιάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε 3 κουτ.σούπας νερό και τα διαλύετε στο υπόλοιπο γάλα το οποίο έχετε ζεστάνει. Προσθετετε τη διαλυμένη ζελατίνη, το μισό ζελέ ανανά και το γιαούρτι (εάν θέλετε λιγότερη έντονη γεύση, μπορείτε να βάλετε τη μισή ποσότητα γιαουρτιού) στην έτοιμη κρεμα και ανακατεύετε.
Απλώνετε την κρέμα στην βάση μπισκότου και προσθέτετε από πάνω το υπόλοιπο ζελέ. Γαρνίρετε με κομμάτια κομπόστας ανανά ή φρούτων της αρεσκείας σας (εκτός από ακτινίδια και φρέσκο ανανά). Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο, για 2-3 ώρες.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.