Χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) στη δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα και στο τέλος, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύτετε ελαφριά για ένα λεπτό.
Μεταφέρετε το μίγμα σε 10-12 ατομικά φορμάκια για κέικ.
Ψήνετε στους 180°C στον αέρα για 25 λεπτά.
Γαρνίρετε με το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και τα καρύδια.
Σοκολατένια κεκάκια με Φαρίνα Ολικής Άλεσης και φιστικοβούτυρο
Υλικά
- 1 Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. φιστικοβούτυρο
- 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 4 αυγά
- 1 πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) κανέλα
- ξύσμα από μισό λεμόνι
- 1 βανίλια
- Υλικά για το γαρνίρισμα
- 1 φάκελος Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
- 70 γρ. καρύδια
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. φιστικοβούτυρο
- 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 4 αυγά
- 1 πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) κανέλα
- ξύσμα από μισό λεμόνι
- 1 βανίλια
- Υλικά για το γαρνίρισμα
- 1 φάκελος Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
- 70 γρ. καρύδια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους