Μαρινάρετε το κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, θυμάρι και φασκόμηλο. Τοποθετείτε το κοτόπουλο σε ένα ταψί, βάζετε το λάδι και 1 φλιτζ. τσαγιού νερό και ψήνετε στους 170°C για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο). Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, το σοτάρετε μαζί με το προσούτο σε ένα τηγάνι που προηγουμένως έχετε βάλει το βούτυρο. Για τη σάλτσα, σε μια κατσαρόλα, ρίχνετε τον ζωμό από το κοτόπουλο και προσθέτετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τον χυμό λεμονιού. Σιγοβράζετε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και σερβίρετε γαρνίροντας με το κοτόπουλο.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.