Σε ένα ταψάκι 22 x 22 εκατοστών στρώνετε μια λαδόκολλα έτσι ώστε να πιάνει και τα τοιχώματα του ταψιού.
Λιώνετε την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Τη στρώνετε στο ταψί και τη βάζετε στο ψυγείο για να παγώσει.
Χοντροκόβετε τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα. Κρατάτε τα μισά στην άκρη.
Βουτάτε τον φάκελο Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ για δυο με τρία λεπτά σε ζεστό νερό για να λιώσει.
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε το γλάσο σοκολάτας, τα μισά φρούτα, τους μισούς ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε. Στρώνετε το μίγμα στο ταψί και τοποθετείτε πάλι στο ψυγείο για να παγώσει.
Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και την απλώνετε από πάνω.
Προσθέτετε από πάνω τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα και βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Ξεφορμάρετε αφαιρώντας την λαδόκολλα και γαρνίρετε με λιωμένη Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ.
Tip
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μισή ποσότητα από τα κράνμπερις με 50 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα.