Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, την κρέμα καρύδας, τη ζάχαρη, το Hemo, τους κρόκους αυγών και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.
Ανακατεύετε καλά και τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύετε με σύρμα χειρός μέχρι να πήξει η κρέμα.
Μεταφέρετε την κρέμα σε ένα μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε να κρυώσει.
Στη συνέχεια χτυπάτε την κρέμα με ένα σύρμα χειρός για να αφρατέψει.
Χτυπάτε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ανακατεύετε σιγά σιγά την κρέμα με το Garni.
Μοιράζετε την κρέμα σε ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
Γαρνίρετε με τα blueberries, τους σπόρους chia, το αμύγδαλο φιλέ και σερβίρετε.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Κρέμα καρύδας με Hemo και σπόρους chia (6-8 μερίδες)
Υλικά
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα καρύδας
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Hemo
- 45 γρ. (8 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 2 κρόκοι αυγού
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
Για το γαρνίρισμα
- 80 γρ. blueberries
- 2 κουτ. σούπας σπόροι chia
- 1 κουτ. σούπας αμύγδαλο φιλέ
Εκτέλεση
Υλικά
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα καρύδας
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Hemo
- 45 γρ. (8 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 2 κρόκοι αυγού
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
Για το γαρνίρισμα
- 80 γρ. blueberries
- 2 κουτ. σούπας σπόροι chia
- 1 κουτ. σούπας αμύγδαλο φιλέ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους