Βάζετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη και χτυπάτε με το φτερό για 5- 6 λεπτά.
Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά.
Ανακατεύετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια. Τα προσθέτετε στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε ελαφρά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Βάζετε τη ζύμη σε κορνέ με κατσαρή μύτη και κόβετε τα σαμπλέ πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C αέρα για 15 λεπτά.
Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί, βουτάτε το πάνω μέρος κάθε σαμπλέ και τα τοποθετείτε πάνω στο ταψί με την λαδόκολλα.
Όταν παγώσει η επικάλυψη, σερβίρετε τα σαμπλέ σε πιατέλα.
Εναλλακτικά, μπορείτε, αφού κρυώσουν να απλώσετε Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro στα μισά μπισκότα, να τοποθετήσετε τα άλλα μισά από πάνω και να ολοκληρώσετε με την οδηγία της επικάληψης.
Τα βάζετε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
Σαμπλέ
Υλικά
Περίπου 20 τεμάχια
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 180 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 2 μικρά αυγά
- 4 γρ. (1/2 κουτ. σούπας) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
- 180 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro
- 200 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
Εκτέλεση
Υλικά
Περίπου 20 τεμάχια
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 180 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 2 μικρά αυγά
- 4 γρ. (1/2 κουτ. σούπας) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
- 180 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro
- 200 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους