Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Μεταφέρετε σε μέτρια φωτιά και αφήνετε το μίγμα να έρθει σε σημείο βρασμού.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.
Ανακατεύετε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα για 2 με 3 λεπτά.
Αφήνετε το μίγμα να μισό κρυώσει και το τοποθετείτε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με μεγάλο κορνέ σε σχήμα αστεριού.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ηλιέλαιο.
Τοποθετείτε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Κόβετε τα τσούρος και τηγανίζετε.
Μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας.
Σε ένα μπολ βάζετε τη ζάχαρη με την κανέλα και ανακατεύετε.
Ρίχνετε τα τσούρος μέσα για να κολλήσει επάνω τους η ζάχαρη με την κανέλα και σερβίρετε.
Σπιτικά Τσούρος
Υλικά
Υλικά για 18-20 τεμάχια
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
- 230 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 λίτρο (5 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
Για το γαρνίρισμα
- 150 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Υλικά
Υλικά για 18-20 τεμάχια
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
- 230 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 λίτρο (5 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
Για το γαρνίρισμα
- 150 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους