Λιώνετε τις 2 πλάκες Kουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε μπαλάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Λιώνετε τα 60 γρ. από την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Ρίχνετε την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ.
Περνάτε ελαφρά με τα χέρια σας κουβερτούρα σε κάθε μπαλάκι και στη συνέχεια τα περνάτε από την τρούφα.
Σερβίρετε.
Τρουφάκια με καρύδα και άρωμα λεμόνι
Υλικά
- 190 γρ. τριμμένο μπισκότο
- 2 πλάκες Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. καρύδα τριμμένη
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
- 70 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
Για το γαρνίρισμα
- 1 φάκελος Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
- 60 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 190 γρ. τριμμένο μπισκότο
- 2 πλάκες Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. καρύδα τριμμένη
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
- 70 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
Για το γαρνίρισμα
- 1 φάκελος Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
- 60 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους